סלט קפרזה


מתי בפעם האחרונה פינקתם את עצמכם עם מנה ייחודית וסלט יוצא דופן? סלט קפרזה אהוב במיוחד על האוכלוסייה הישראלית וניתן לשלבו באירועים שונים כאשר מזמינים אורחים, ארוחות משפחתיות שונות ואפילו – ביום יום. אחת המנות האהובות ביותר בקרב הנשים והסלט ה"מוזמן" ביותר בשולחנות במסעדת Madison.

מדי חודש נוסיף מתכונים חדשים אשר מופיעים אצלנו בתפריט המסעדה ואהובים במיוחד על האורחים הנאמנים שלנו שנהנים מהארוחות העשירות. מדי פעם, נחמד לאכול גם בבית ומסעדת Madison מציעה לכם להיזכר במנות שאתם כל כך אוהבים ומגלה לכם את הסוד של השף המוביל שלנו והמתכונים שכל כך אהובים על הסועדים.

שם המנה:

סלט קפרזה עגבניות שרי, פניני מוצרלה, בצל סגול, עלי בזיליקום ונענע בתיבול שמן זית ובלסמי

שף:

Eyad Agbariya

 

מרכיבים ואופן ההכנה ל-4 סועדים:

מרכיבים

  • 200 גר' בייבי מוצרלה במים
  • 150 גר' עגבניות שרי תמר
  • 150 גר' עגבניות כתומות
  • 150 גר' עגבניות שרי מנומר
  • 150 גר' עגבניות שרי רגיל
  • 80 גר' בצל סגול חתוך לחצאי טבעות
  • 30 גר' עלי בזיליקום
  • 20 גר' עלי נענע
  • 1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
  • 60 מ"ל שמן זית
  • 50 מ"ל חומץ בלסמי איכותי
  • 60 מ"ל מיץ לימון
  • מלח / פלפל

אופן ההכנה והגשה

  • חותכים את כל העגבניות לחצאים.
  • מניחים את העגבניות בקערת ערבוב ומוסיפים מעל את כל שאר המרכיבים.
  • מוסיפים מלח/פלפל לפי הטעם.
  • מערבבים היטב ומגישים!

 

 

 

בתיאבון מצוות Madison!

+ There are no comments

Add yours