פילה לברק


שם המנה:

פילה לברק על מצע עלי גפן ברוטב גבינת עיזים ורוקפור

שף:

Eyad Agbariya

 

מרכיבים ואופן ההכנה ל-4 סועדים:

 4 דגי לברק מפולטים ל-8 יחידות (כ-500 גר' כל יחידה)

 20 יח' עלי גפן ממולאים באורז

מרכיבים ואופן הכנת רוטב גבינת עיזים ורוקפור

 100 גר' גבינת רוקפור

 200 גר' גבינת עיזים

 100 גר' גבינת פטה

 4 ביצים

 חבילה של פטרוזיליה חלוטה במים, קצוצה

 חצי חבילה של טימין קצוץ

 1/2 ליטר שמן זית משובח

 בתוך מעבד מזון, מערבבים את הגבינות, הביצים, הפטרוזיליה והטימין.

 בהדרגה מזליפים את השמן זית עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך!

מרכיבים ואופן הכנת ציפוי פריך

 300 גר' פירורי לחם

 חצי חבילה של טימין קצוץ

 טוחנים את פירורי הלחם ויתרת הטימין עד לקבלת גוון ירקרק.

אופן ההכנה והגשת המנה

 מורחים בעזרת מברשת את הדג בשמן זית, מפזרים על הדג פירורי לחם ומהדקים.

 מכניסים את הדגים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ביחד עם עלי הגפן, למשך 7-9 דק'.

 מזליפים את הרוטב גבינות על הצלחת ומעליו מניחים 5 עלי גפן למנה ועליהם את הפילה.

 כשהדג מקבל צבע זהוב אפשר להוציא.

+ There are no comments

Add yours